Cases

Her kan du se alle mine cases

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus beliggenhed i Glostrup. Hos Kopenhagen Fur har jeg stort set været hele butikken rundt og hjælpe, med forskellige IT løsninger, fra deres, -.com hjemmeside til selvbetjenings løsninger mm.

Byggeriets Uddannelser

Byggeriets Uddannelser

Byggeriets Uddannelser er et sekretariat for uddannelserne inden for bygge­- og anlægsområdet, som trængte til nyt design løft og CMS. Hjemmesiden her bygget jeg under min lærer tid i Kraftvaerk, og den dag køre hjemmesiden stadig upåklagligt. Byggeriets Uddannelser er en Umbraco løsning med 3 website i en Umbraco Installation.

Danelec Marine

Danelec Marine

Danelec Marine designer, udvikler og fremstiller produkter, der er solide, sikre og enkle. Nedenfor præsenterer vi vores unikke værdiproposition og dine fordele, når du vælger en Danelec Marine produkt- og serviceløsning til dit skib. Som ønskede et SPA til at kunne ja næsten fra sensor på et skib

Hiab

Hiab

Cargotec som ejer Hiab hvilket er verdens førende udbyder af vejbelastningsudstyr til veje, intelligente tjenester og digitalt tilsluttede løsninger. Var en kunde som kom til Kraftvaerk pga. det finske kontor åbenede. De skulle have udviklet en intern kummonikations platform.

Strues

Strues

Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsstoffer og tjenester til materialografisk overfladeforberedelse og analyse af faste materialer. Struers skulle i sin har et design løft, samt ny version af Sitecore med personalizing mere lead salg igennem deres hjemmeisde

C. Reinhardt

C. Reinhardt

C. Reinhardt har næsten 100 års erfaring med import af motorcykler og scootere med passionen for tohjulet transport går tre generationer tilbage og er drivkraften bag C. Reinhardts succes som Danmarks førende leverandør på området. C. Reinhardt var min første kunde igennem kraftvaerk hvor jeg lavet.

Industriens Pension

Industriens Pension

Industriens Pension er pensionsselskab for timelønnede i industrien og fødevareindustrien, beliggenhed i København C. Hos Industriens Pension sad jeg med deres frontend, til de åbene sider men også til deres selvbetjenings sider. Frorretning gik fra klassik post back til VueJs i deres selvbetjenings løsninger, samt stort oprydsnings arbejdede. 

Cerius

Cerius

Cerius som vedligeholder elnettet og sikrer strøm til dig som netkunde på Nordvest-, Midt - og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne. Cerius skulle flytte fra en dyr Sitecore løsning til Umbraco en såkaldt 1-1 løsning.
Alt frontend kode kunne genbruges med mindre modifikation fra deres tidligere Sitecore løsning til den nye løsning i Umbraco.

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.