C. REINHARDT

C. Reinhardt har næsten 100 års erfaring med import af motorcykler og scootere med passionen for tohjulet transport går tre generationer tilbage og er drivkraften bag C. Reinhardts succes som Danmarks førende leverandør på området.

Tilbage i 2014 var C. Reinhardt min første kunde igennem kraftvaerk hvor jeg lavet frontend. C. Reinhardt er ikke bare deres corp website der skulle laves, men også alle deres andere brand websites, og deres b2b shop. Hele løsning er lavet i Umbraco, men dengang vidste jeg kun frontend og PHP og derfor var jeg kun med til at lave frontend.

I forbindelse med jeg var elev, var det med mentor ordning, så jeg lavet noget frontend efter design og specifikation og derfor blev det reviewet med kommentar og forbedringer, fra min mentor. På den måde så jeg fik undvisning i at blive bedre hele tiden, men også lære og arbejde sammen frontend og backend. 

Vil du hører mere?

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere så kontakt mig

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.