DANELEC MARINE

Danelec Marine designer, udvikler og fremstiller produkter, der er solide, sikre og enkle. Nedenfor præsenterer vi vores unikke værdiproposition og dine fordele, når du vælger en Danelec Marine produkt- og serviceløsning til dit skib. Som ønskede et SPA til at kunne ja næsten fra sensor på et skib.

Dette var en custom C# MVC løsning, uden noget CMS System. Der var ingen grund til et CMS pga der ingen fast data var. Som kunne når man købte denne løsning fra Danelec Marine var at man kunne koble sin skibe til system, og customize sit eget dashbord, efter hvad for nogle data man ville se, det kunne fx være. GPS, skibs fart, Diesel beholdning osv. Der var rigtigt mange forskellige sensor rundt om på skibet, som kunne blive læst ind og vises.

Alt dette skete via Satelit data, og så conventers til JSON data, der kunne gemme i databasen og derefter vises i UI.

Selve UI var et freestyle projektet, kunde har ikke så mange krav til design udover det skulle følge deres UX guideline, og være overskuelig for slutbrugerne at bruge. SPA delen blev bygget med knockoutJs og WebApi MVC. 

Selvom design ikke er min spids kompetance lykkes det afligevellet og få en glad kunde, for det system de fik leveret, og slutbrugerne var også glade for det, især det her med det var reponsive, så de kunne have hjemmeside åben men i en minimere tilstand, samt er slutbrugerne selv kunne vælge hvad for nogle skibe og hvad for nogle sensor på det skib de ville overvåge. 

Overvågning af sensor, gav også en besparelse på Dieselen, ved de kunne måle knot, og vind og vejre forhold.

Vil du hører mere?

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere så kontakt mig

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.