HIAB

Cargotec som ejer Hiab hvilket er verdens førende udbyder af vejbelastningsudstyr til veje, intelligente tjenester og digitalt tilsluttede løsninger. Var en kunde som kom til Kraftvaerk pga. det finske kontor åbenede. De skulle have udviklet en intern kummonikations platform.

Denne interne platform blev bygget i Umbraco bag Umbraco Members login, så den ikke var tilgængelig uden bruger login. Ind her i Umbraco, skulle de have mulighed for ligge masser dokumenter op og skrive masser nye indlæg til alle deres medarbejde, om de så var fra salg eller forsknings teamet. 

Derudover skulle Hiab også have en Chat room, som også lå i dette system - dette blev bygge i SignalR, sammen med en del custom code for tilpasse Umbraco til at kunne håndtere chat, men også historik. 

Jeg stod for frontend med også for en smule Umbraco. Designet var ikke det ville, til dette interne system, de skulle blot have noget der virkede og var billigt. Dog skulle de være sikker på Umbraco virkede og deres chatfunktion.

Hiab var en kunde som jeg arbejde på under min elev tid hos Kraftvaerk, og mit eget kendskab til Umbraco og C# var kun lige påbegyndt her og blomster - derfor lavet jeg C# under mentor ordning, så jeg kunne blive bedre via review af kode.

Vil du hører mere?

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere så kontakt mig

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.