KOPENHAGEN FUR

Kopenhagen Fur som er verdens største auktionshus og en forening for de danske minkavler, blev jeg sendt ud til igennem Kraftvaerk, for at være med til at bygge mange forskellige ting.

Da jeg startede som hos, dem var den primære opgave at deres gamle Umbraco 4 skulle omskrives til en Umbraco 7, en 1-1 konvitering. Men opgaven var også at deres gamle ISA-server skulle skiftes ud med en SSO, dertil skulle der også bygges en service lag. 

Jeg stod primært til en start for ombygge deres Umbraco løsning, og frontend til deres selvbetjenings løsning og til SSO, men pga manglede kapacitet, blev jeg også en del af at bygge service laget.
Servicelaget er en custom C# MVC WebApi løsning i et 3-tier lag, med dependency injection.

Som opgaven skred frem gik Kopenhagen Fur en ny retning og ville nu skifte AX12 ud med D365, og selvbetjenings løsning blev lagt standby.

Dog startede en ny opgave med der skulle bygges, nogle corprative hjemmeside.

https://www.kopenhagenfur.com/
https://www.danskeminkavlere.dk/

Disse 2 website er bygget i samme Umbraco 7 installation. 

 

Efter de corpative hjemmesider blev færdig, skulle selvbetjnings løsning nu laves færdig, og SSO.
Pga igen kapacity problem, overtog jeg også SSO. Men pga problemer med D365 projekte, blev jeg sat til en ny opgave.

Den nye opgave omhandle at Kopenhagen Fur fik deres auktion app hjem. Men app´en havde mangler. Som nu skulle tilbygges. Det der skulle bygge var små webapps. Kopenhagen Fur vises auktion via streaming tjeneste, men dertilhøre prismedløber. Så når et Lot blev solgt i auktion salen, plotte Lot. ind på webapp med pris og beskrivelse.

Her var krævet at webappen skuille være så minimal som muligt, da appen skulle kunne køre på Asian internet forbindelse. Opgaven blev lavet i .NET CORE i Azure, med SignalR i bund til live update.
https://kopenhagenfur-pricerunner-prod.azurewebsites.net/

 

Efter lang tid, kom deres selvbejtning og D365 og SSO i luften.
Siden Nov. har jeg siddet og lavet fejlrettelser, support og change request.

Kopenhagen Fur har i den grad været en spænendede projekt, med plads til udfoldes, og arbejde med mange forskille teknologier, og opgaver. For udover overstående har jeg også været med til at kigge på 

  • Datawharehouse
  • PowerBI
  • Azure
  • Function Apps
  • Xamain
  • .NET CORE
  • DevOps
  • Lims
  • PowerShell
  • MM.

Der nærmeste ikke en afd, hos Kopenhagen Fur jeg ikke har hjulpet, 

Vil du hører mere?

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere så kontakt mig

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.