STRUERS

Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsstoffer og tjenester til materialografisk overfladeforberedelse og analyse af faste materialer. Struers skulle i sin har et design løft, samt ny version af Sitecore med personalizing mere lead salg igennem deres hjemmeisde.

Struers var ikke en lille frontend opgave pga. alle de mange moduler de ønskede men også modulernse opbygning og den friplacering de ønskede.

Det jeg nok brugt længst tid på at bygge på deres hjemmeside var deres megamenu, komplesiteten og design og animation gjorde at den tog rigtigt lang tid at bygge.
Derudover tetrisk slider som kan se på forside, tog også en del tid pga den fri mulighed struers ønskede, for opbygge de her tetrisk klodser. 

Struers er bygget op i Sitecore, med et tæt samarbejde mellem frontender og backender, for at det hele kunne leve op til designet krav og kundes ønsker, det hele skulle kordines et par ekstra gange for undgå alt for meget javascript, som backender måske havde lidt tendes til at bruge som løsning på noget svært, men også os frontender at vi bygget noget som kunne lad sig gøre ud fra krav og begræsning sitecore måtte med føre. 

Designet kom fra Think! sammen med kravspefikation, til frontend delen var vi 3 frontender til at udføre hele designet. 

Vil du hører mere?

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere så kontakt mig

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.