Road of time

Herunder kun du se mine bedrifter

2018 - Current

Senior udvikler hos Kraftvaerk

Læs mere

2019

Frivilig på Copenhell 2018

Læs mere

2018

Holbæk kommune sommerferie aktiveter - Frivillig underviser i programmering.

Læs mere

2018

Frivilig på Copenhell 2018

Læs mere

2016 - 2018

Kosulent Kraftvaerk

Læs mere

2017

Ordblind kursus

Læs mere

2012 - 2016

Digital media, multi medie integrator, RTS

Læs mere

2013 - 2016

Elev hos Kraftvaerk

Læs mere

2016

Umbraco V7 certificering

Læs mere

2013 - 2014

Stark ungarbejde

Læs mere

2012

Web integrator grundforløb RTS

Læs mere

2013 - 2014

Stark ungarbejde

Som ungarbejder i Stark Holbæk, startede jeg i maler afd. 4 timer om ugen. Her kom jeg 2 gange om ugen for at hjælpe maleren, med opflydning af varer og hjælpe kunderne. Efter lidt tid i Stark, begyndte jeg er service hele butikken. Jeg gik op opflytte vare for næsten alle afd.

Da jeg gik ud af 9. klasse i folkeskolen, gik jeg op til at have alt mellem 12-18 timer om ugen, hvor jeg bla. gik og fyldte vare op, bygge udstilinger, samle vare prøver og ellers service Starks kunder. Jeg begyndt også og hjælpe med dvs. IT problemer der nu forkom.

Da Stark, begyndt og udvide deres åbnings tider, med at have åben både Lørdag og Søndag, blev jeg uddannet til at stå i kassen i næsten hver weekendt. Da weekenden også betød lavt mandskab af de fuldtids ansatte, begynde jeg og rådføre kunde endnu mere ud fra det jeg havde lært. 
Her begyndte jeg også og lægge låse cylinder om, skære nøgler, rådgive i trælast varer, og bland maling fra tdl. købte malinger.

Jeg arbejde i Stark primært i weekenderne i år 2014, samtidge med jeg passe mit fuldtids elevplads hos Kraftvaerk. Men efter 1 år med 2 jobs og over 50 t ugeligt arbejde, måtte jeg sige pænt tak og farvel til Startk Holbæk.

2012

Web integrator grundforløb RTS

Jeg startede på Web integrator grundforløb i år 2012. Efter kort tid kunne min lære ikke følge med og udfordere mig nok i hans undervisning. Da jeg allerede havde godt kendskab på HTML, CSS, JS og PHP, var de 30 ugers grundforløb ikke udfordrenede nok. 

Min lærer henviste mig til uddannelsen Digtial media, hvilkeet jeg startede på samme år

2012 - 2016

Digital media, multi medie integrator, RTS

Efter at være blevet headhuntet til uddannelsen, skulle jeg igennem en optagelse prøve. Udannelsen var nemlige med kvorte hvilket betyd dengang er, der kun blev udannet 10 elever pr. årgang, Jeg blev optaget op Digital media, og måtte derfor forlade Web integratoren. 

Fra 2012 - 2013 var jeg på grundforløb, som var ren skole, og terori, vi læret bla. webdesign, web pragrogrammering (PHP, HTML, CSS og JS), Actionscript 3, 3D, foto og video mm.

Vores grundforløb eksame betod af 3 ugers,hovedopgave og 1 uges biopgaver.
Hovedopgaven var at lave en hjemmeside.
Biopgaven var og lave en 3D  model og en 3-hujlet cykel.

Jeg bestod min Grundforløb eksame med 10. Kommentaren til hvorfor jeg ikke fik 12 var, min 3D model, var for overpropretioneret.

Digital media, uddannelsen krævet og man fik en elevplads for måtte forsætte til, hovedforløbet.
I Nov. 2013 skrev jeg kontrakt med Kraftvaerk, hvor jeg fuldførte min elevtid.

På hovedforløbet som løb fra 2013 til 2016, hvor man skiftede mellem være på skoleophold og på sin elevplads, skoleopholdet prøvet skolen og tilbygge de man lærte fra tiden som elev, så vi blev klar til eksamen.

I år 2016, skulle jeg til hovedforløbs eksamen, hvor vi havde 4 uger hovedopgave og 1 uge biopgave.
Hovedopgaven valgte jeg lave en system, hvor kunder kunne søge efter en specifik reseveredel, til deres bil fra autoophugger, og der efter kunne ophuggerne byde ind med en varer, hvis de havde en varer der matche.
Biopgaven var stillede af RTS.

Jeg bestod min hovedforløbs eksame med 12-tal. Men kommentaren om der ikke havde set noget ligne, det var meget over de standard de ellers havde set, andre elever kom med.

Hovedopgaven blev kodet i custom C# MVC, med NodeJs frontend build setup.
Biopgaven blev lavet i Mean.js og firebase, med et NodeJs setup.

2013 - 2016

Elev hos Kraftvaerk

November 2013, startede jeg som Elev hos Kraftvaerk, og efter en uge, kunne jeg se at det var det helt rigtigt sted. Kraftvaerk kunne udfordre mine selvlærte kompetancer i programmering. 

I det første elev ophold, lavet jeg primært intern arbejde, for lære Kraftvaerk´s method og workflows, men også er forstå nogle ting som jeg måske ikke var sikker på.

Dog i andet elevophold, begyndte jeg og lave noget for min første kunde By og Havn.
Men her begyndte jeg også arbejde del med andre kunder.

Mest her i mit andet ophold, var det primært Frontend jeg lavet.

I mit trejde ophold begyndte jeg og hjælpe kunder såsom Q8 og Industriens pension, med at bygge Frontend.
Dog begyndt der også her at blev undviste lidt i C# og Umbraco.

I mit fjerde ophold, kom der meget mere Backend ind over hvad jeg skulle lære, og Umbraco og C# blev terpet dag og nat, samtidge med jeg stadig lavet Frontend. Her i dette ophold skulle jeg lave for Bygud. 
En kunde hvor jeg nærmeste var solo mand på, dog med noget code review. Jeg stod både for lave, frontend og Backend og Umbraco.

Før jeg gik til min eksame, havde jeg og Kraftvaerk allerede skrevet kontrakt, på fuldtidsansættelse, så jeg når var færdig uddannet kunne jeg forsætte med mit arbejde, hos Kraftvaerk

2016 - 2018

Kosulent Kraftvaerk

Efter min elevtid blev jeg ansat som Konsulent hos Kraftvaerk og forsat nu som jeg altid havde gjort. Dog havde min tid som elev forvirret mig, og jeg lavet nu både Backend og Frontend. Dog lavet jeg primært Umbraco noget jeg kode backend.

Jeg kom ret hurtigt ud og skulle side 2 dage om ugen hos Kopenhagen Fur, hvor de havde brug for hjælp til at lave frontend, mens også udvikling i Umbraco, derudover fik jeg også prøvet kræfter af med Custom C#.

Jeg lavet også mange andre opgaver her i denne tid. Jeg gav den virkelig 110%, for hele tiden at udvikle mig og blive bedere.

2018 - Current

Senior udvikler hos Kraftvaerk

I 2018 blev jeg forfremmet fra Konsulent til Senior udvikler.

Kraftvaerk havde set mig udvikle fra elev til konsulent til nu at være Senior udvikler. 
Jeg kæmpede også en brag kamp fra at hele tiden at udvikle mig, og blev dygtigere og bedre for hver dag.

I takt med jeg blev dygtiger og forfremmet, blev jeg sendt ud alle 5 dage om ugen hos kunder.
Jeg påtog mig fuld ansvar for Industriens pesion frontend, og fuldt ansvar for Kopenhagen Fur Umbraco løsninger og service lag.

Samtidge med dette blev jeg også en af det stærkste person i Umbraco, hvor mange stardander for hvordan Umbraco løsninger blev lavet, blev lavet af mig. Clever er et godt eksemple på at Kraftvaerk, tog mig hjem fra kunderne i 2 uger for bistå med at lave Umbraco delen.

Mit næste mål er og kæmpe mig op til at blive Lead udvikler, for kunne side med større opgaver i 2000t klassen og derover.

2016

Umbraco V7 certificering

Igennem kraftvaerk fik jeg en fuld Umbraco 7 certificering af Umbraco.

2017

Ordblind kursus

I 2017, så jeg mit ordblindhed som et stort tabu og undgik helts kontakt med kunderne på mail. 
Med hjælp fra Kraftvaerk kom jeg på København VUC til et ordblind kursus, som gik fra April - Juni.

Her fik jeg hjælpe værktøjer til at hjælpe med læse og stave, med også undvisning i Dansk.

2018

Frivilig på Copenhell 2018

Som frivilig på Copenhell 2018, gav jeg 48 timer, hvor jeg hjalp med mange forskellige opgaver.

Jeg hjælpe bl.a. med.

  • Runner (Køre Copenhell bilen med ting og sager)
  • Camping team (Hjælpe gæste, klargøring af campaign området)
  • Billet scanner og armbåndpåsætter.

 

2018

Holbæk kommune sommerferie aktiveter - Frivillig underviser i programmering.

Holbæk kommune spurte i 2018 om jeg ikke kunne tænke mig og undvise i hvordan man bygget sin egen hjemmeside for elevet fra 5 klasse - 9 klasse, et friviligt arbejde som tog 5 dage.

Dette var et super spænedede friviligt arbejde, hvor man kunne se disse elever man havde gå fra spørge hvad en DIV element var til at have et færdig hjemmeside de kunne vise til deres forældre.

Dette job gav også mig selv en stor selvindsigt, i at jeg måske var alt for teknisk i noget jeg snakkede, elever på første spurte tit til ting de ikke forstod, eller de ikke kunne følge med, især den elev fra 5-klasse hvade svært ved at følge med. Jeg måtte lære her hvordan man kunne snakke med sit publikum i deres højde.

Dette har især gavnet mig i fremtiden med de kunder jeg har haft og kunne snakkede i deres højde

2019

Frivilig på Copenhell 2018

Som frivilig på Copenhell 2019, gav jeg 36 timer, hvor jeg hjalp med mange forskellige opgaver.

Jeg hjælpe bl.a. med.

  • Maling team 
  • Tømrer team (her lærte jeg og bruge en kongku hammer)
  • Backup team (Dække ind hvis der mangle hænder rundt omkring på pladsen)

 

Denne hjemmeside bruger cookie, til kunne indsamle data til at forbedre hjemmesiden, samt nødvindige cookies for hjemmesiden virker. Acceptere du ikke, kommer du til google.